Trainingen

Joor Personal Trainer biedt verschillende trainingen en trajecten aan in Haarlem en omgeving 

Personal training aan huis

Wil je graag sporten, maar vind je het niet prettig om in een sportschool te trainen.  Joor Personal Trainer komt naar jouw huis en zorgt ervoor dat je optimaal gebruik maakt van je tijd en de veiligheid van je eigen omgeving. Benieuwd hoe dit er voor jou uit zou kunnen zien? Neem dan contact op!

Hardloop begeleiding

Wil je leren hardlopen, of heb je al enige ervaring, maar wil je verder komen? Dan is hardloop begeleiding dé oplossing! Ook weer terug in vorm komen na een blessure of langere periode van rust behoort tot de opties.

Small group training

Graag trainen, maar het ‘ongezellig’ vinden om alleen te trainen. Small group training  is sporten onder begeleiding van Joor Personal Trainer in kleine groepen van maximaal 8 personen. Wel extra aandacht, maar niet alle aandacht. Ook leuk om met een vriendengroep te doen! Meer weten? Neem contact op!

Personal training in de sportschool

Wil je graag trainen in een sportschool, maar weet je niet goed hoe je moet starten, of mis je de motivatie om door te gaan? Joor Personal Trainer helpt je graag verder. Trainen kan op een vaste locatie in Haarlem-oost. 

Meer informatie? Neem dan contact op.

Wil je weten wat één uur trainen met Joor Personal Trainer kost? Tarieven vind je hier.