Klantervaringen

B. Kleijn, Haarlem (Persoonlijke hardloopbegeleiding)

De personal trainingen van Joris hebben mij enorm gestimuleerd om het hardlopen weer op te pakken. Door zijn inhoudelijke tips en oefeningen ben ik op een betere wijze gaan lopen en tegelijkertijd mijn core gaan verstevigen. Daarnaast is Joris prettig in de omgang en gemakkelijk om mee te communiceren, ik raad anderen zeker zijn looptrainingen aan.

M. van der Lande, Amsterdam (Personal Training aan huis via Selsa.nl)

Als een vrouw van bijna 60 maakte ik mij in eerste instantie een beetje zorgen toen Joris als jonge 30-jarige binnen kwam lopen. Dan hoop je maar dat hij begrijpt dat je gezien mijn leeftijd niet alles meer kunt doen. Joris is ontzettend klantvriendelijk, aardig en kijkt goed naar wat je kunt en wat je in huis hebt. Door zijn geduld weet hij mij iedere keer op een goede manier te pushen zodat ik verder kom.

Voordat ik aan dit traject begon was ik moe en veel te zwaar. Ik zat niet lekker in mijn vel, had weinig energie. Eigenlijk op alle fronten een mineur. In het begin dacht ik; ‘o jee morgen komt hij weer’. Nu denk ik; ‘lekker dat hij er morgen weer is’. Ik beweeg makkelijker en vind het daardoor ook leuker.

Nu ben ik inmiddels 9 kilo afgevallen. Ik heb meer model in mijn lijf, mijn vetpercentage is omlaag en ik heb meer spieren. Ook is mijn conditie veel beter. Mentaal ben ik blijer en voel ik mij meer opgewekt.

Wat mij erg heeft geholpen is dat Joris daadwerkelijk voor de deur staat. Ik kan er niet zomaar onderuit, wat voor mij stimulerend werkt. Joris vertelt mij dat hij mij als voorbeeld gebruikt bij mensen in de sportschool. Dit geeft mij een trots gevoel. Op mijn leeftijd ben ik zelfs in staat om een plank van 1,5 minuut vol te houden. Dat is toch gaaf! Ja, ik ben dik tevreden.”

A. van der Ploeg, Haarlem (Hardloopbegeleiding in groepen)

Joris is een zeer gedreven trainer. Hij heeft de kracht mensen te motiveren en het beste uit zichzelf te halen. Naast zijn enorme passie voor sport beschikt Joris ook over alle kennis om mensen professioneel te begeleiden. Tot slot maakt Joris gebruik van de technologie van tegenwoordig. Dit alles maakt hem de Personal Trainer die iedereen zou moeten willen!!

I. Roos, Amsterdam (Personal Training aan huis via Selsa.nl)

Het was erg prettig om met Joris samen te werken. Zijn enthousiasme voor het vak en ervaring in mensen coachen vond ik erg motiverend. Voordat ik begon met trainen heb ik aangegeven dat ik een blessure aan mijn rechterhand heb. Daarvoor heeft hij aangepaste oefeningen bedacht. Tussen de oefeningen door deelde hij veel kennis over hoe je spieren bijvoorbeeld werken bij een bepaalde oefening. We hebben binnen en buiten trainingen gedaan. Deze afwisseling vond ik echt ideaal!

M. Koudijs, Nieuw-Vennep  (Groepstraining hardlopen, Sportrusten)

Hoe gek het misschien ook uit mijn mond klinkt, maar als hardloper wil je diep in je hart toch steeds sneller gaan lopen. Op enig moment lukt je dat als privé loper niet meer en dan moet je op zoek. Mijn zoektocht kwam, in de zomer van 2016, uit bij Joris. In het kader van het Sportrusten 100 dagen programma heb ik toen tot het najaar bij hem getraind.

In een enkel woord, dat was geweldig!

In een paar maanden ben ik (en ik loop al een aantal jaren hard) substantieel vooruit gegaan zowel in conditie, in snelheid als in maximale hartslag én in looptechniek.

Ik kan het iedereen die in de breedte beter wil worden aanraden.

Zelf ga ik volgend jaar zeker weer bij Joris trainen ter voorbereiden op de halve Marathon van Amsterdam.

J. Kooij (Groepstraining hardlopen, Sportrusten)

Ik heb voor mijn 4de marathon gekozen voor het 100 dagen schema van de marathon revolutie, samen met personal trainer Joris Stoffels! Het was een fijne tijd richting de marathon, waarbij alle intensieve trainingen onder de deskundige begeleiding van Joor Personal Trainer waren. Joris bouwt zijn trainingen erg goed waarbij een eventueel niveauverschil totaal geen probleem is. Iedereen die een fijne (loop)training zoek is bij Joor Personal Trainer aan het goede adres. Bedankt voor de fijne begeleiding Joris!